Het Adoptie Atelier

coaching bij adoptievraagstukken

"Mijn mislukte zoektocht naar mijn biologische moeder heeft veel bij mij losgemaakt, maar ik wist niet zo goed hoe ik met die emoties om moest gaan. Maarten heeft me geholpen om mijn teleurstelling en verdriet te uiten en daardoor is er meer rust en acceptatie in mijn leven gekomen. Met behulp van Maarten's coaching heb ik mijn achtergrond en wat dat voor mij betekent een plek kunnen geven".

Shanira uit Zaandam


"Ik ben door de coaching minder mijn Koreaanse afkomst gaan negeren. De gesprekken zijn goed omdat ik me niet verstop en me ook niet kan verstoppen voor mijn gevoel. Ook hoef ik me niet groter of sterker voor te doen. Het voelt zeker als de juiste weg om mijn levensverhaal helemaal in kaart te brengen en ook te kijken naar de tijd van mijn leven waarop ik geen invloed heb kunnen hebben. Ik begon de coaching omdat ik weer meer wilde kunnen genieten en dat is al aan het lukken, maar het gaat niet zonder teleurstellingen erbij te nemen. Dit doe ik liever samen met Maarten dan alleen."  

Kim uit Haarlem


"Eindelijk iemand gevonden die weet waar ik het over heb. Maarten heeft aan een half woord genoeg, want hij heeft het zelf ook allemaal doorvoeld. Mijn gesprekken met hem hebben mij echt goed gedaan."

Irene uit Alkmaar


"We vonden het erg prettig om met jou te kunnen klankborden over onze zoon. Jij hebt ons meer inzicht gegeven in zijn innerlijke roerselen. Wij zijn ons nu meer bewust van waar zijn gedrag vandaan komt en hoe wij daarop kunnen reageren."

Paul en Lies uit Lelystad


"Ik voelde me elke keer erg welkom bij jou om mijn verhaal te vertellen. Doordat jij de juiste vragen stelde kon ik steeds een slagje dieper".

Sonja uit Wageningen


"Ik ben zo blij dat ik Maarten heb gevonden. Hij is professioneel en invoelend tegelijk."

Chantal uit Leiden


"Elke keer weet Maarten mij te verrassen en toch weer te raken. Hij heeft mij veel inzicht in mezelf gegeven".
Cho uit Amersfoort


"De coaching heeft mij veel inzicht gegeven in het script dat al vroeg in mijn leven is geschreven en waar ik naar ben gaan leven. Dat was wel even confronterend maar het verklaarde ook veel van mijn gedrag en de keuzes die ik in mijn leven heb gemaakt. Doordat Maarten telkens weer de juiste vragen stelde ben ik steeds meer los gekomen van allerlei patronen in mijn denken en gedrag. Ik weet nu dat ik meer ben dan alleen maar dat afgestane en geadopteerde kind."

Melissa uit Utrecht


"Ik ben blij dat ik mij door Maarten heb laten begeleiden voorafgaande aan mijn rootsreis en ook daarna. Het hele proces heeft veel meer losgemaakt dan ik dacht en het was erg fijn dat ik het met Maarten over alles kon hebben. Daardoor heb ik het hele proces veel bewuster kunnen meemaken zonder dat het allemaal teveel werd voor me."

Joy uit Amersfoort


"Door de coaching van Maarten ben ik anders gaan kijken naar mijn vriend (die geadopteerd is) en snap ik zijn gevoeligheden beter. We kunnen nu makkelijker praten over wat er allemaal bij hem speelt. Erg fijn ook dat ik aparte coaching van jouw vrouw Anne kon krijgen."

Marieke uit Gouda


"Het waren pittige gesprekken die veel bij mij hebben losgemaakt. Ik begrijp mijzelf nu beter en er is beetje bij beetje meer rust gekomen in mijn leven."

Frank uit Utrecht


"Ik wist niet dat er zoveel thema's aan mijn adoptie verbonden zijn. Best heftig. Maar het is nu wel een onderwerp geworden waar ik over durf te praten en waar ik mee bezig durf te zijn. Ik ben eigenlijk heel trots op mezelf!. Dankjewel dat je mij in dit proces hebt begeleid!"

Carmen uit Zwolle


"De sessies hebben best veel losgemaakt. Maar het was wel tijd. Ik kan nu beter accepteren wie ik ben en waar ik vandaan kom".

Ricardo uit Zeist


"Sinds ik therapie volg bij Maarten, ben ik steeds meer gaan leven in plaats van overleven."

Sya uit Eindhoven