top of page

"Ik ben Maarten erg dankbaar voor het luisteren, het advies geven en het helpen van alles wat er te sprake is gekomen rondom de adoptie. Maarten heeft mij geholpen om de moeilijke dingen die ik geen plekje kon geven te accepteren, er anders tegen aan te kijken en mezelf te leren kennen. Ik voel me sterker dan ooit!"

Martine uit Hoofddorp

"Maarten is heel geduldig en confronterend wanneer het moet. Zijn begeleiding heeft onze relatie weer een boost gegeven."

Thomas en Julia uit Ede

"Mijn mislukte zoektocht naar mijn biologische moeder heeft veel bij mij losgemaakt, maar ik wist niet zo goed hoe ik met die emoties om moest gaan. Maarten heeft me geholpen om mijn teleurstelling en verdriet te uiten en daardoor is er meer rust en acceptatie in mijn leven gekomen. Met behulp van Maarten's coaching heb ik mijn achtergrond en wat dat voor mij betekent een plek kunnen geven".

Shanira uit Hierden

"Eindelijk iemand gevonden die weet waar ik het over heb. Maarten heeft aan een half woord genoeg, want hij heeft het zelf ook allemaal doorvoeld. Mijn gesprekken met hem hebben mij echt goed gedaan."

Irene uit Alkmaar

"We vonden het erg prettig om met jou te kunnen klankborden over onze zoon. Jij hebt ons meer inzicht gegeven in zijn innerlijke roerselen. Wij zijn ons nu meer bewust van waar zijn gedrag vandaan komt en hoe wij daarop kunnen reageren."

Paul en Lies uit Lelystad

"Ik voelde me elke keer erg welkom bij jou om mijn verhaal te vertellen. Doordat jij de juiste vragen stelde kon ik steeds een slagje dieper".

Sonja uit Wageningen

"Ik ben zo blij dat ik Maarten heb gevonden. Hij is professioneel en invoelend tegelijk."

Chantal uit Leiden

"Elke keer weet Maarten mij te verrassen en toch weer te raken. Hij heeft mij veel inzicht in mezelf gegeven".

Cho uit Amersfoort

"De partnermiddag was zeer waardevol. Het is mooi en leerzaam om samen met alle partners ervaringen te delen en meer inzicht te krijgen in elkaar. Maarten en Anne begeleiden dit zeer vakkundig en creëren een warme veilige sfeer waardoor het een liefdevolle verbindende bijeenkomst werd."

Petra uit Hilversum

"Ik ben heel blij dat ik naar jou verwezen ben. Ik heb mijn hele leven mijn afwezige vader enorm gemist, maar kom hier eigenlijk met niemand goed over praten. Bij jou voelde ik mij meteen welkom en veilig met mijn verhaal. Je hebt mij geleerd mijn gemis een plek te geven en mij geholpen anders tegen het leven aan te kijken. Daar ben ik je echt dankbaar voor."

Niek uit Amsterdam

"De coaching van Maarten heb ik als fijn ervaren. Houdt een spiegel voor je wanneer nodig en vraagt goed door. Wat het mij heeft gebracht is dat ik mijzelf meer accepteer en het land waar ik vandaan kom. En daar ben ik erg blij mee."

Emilio uit Almere

"De gesprekken hebben mij veel rust gebracht, vooral door het inzicht wat hij geeft in adoptie. Voor mij - als partner van een geadopteerde man- is het nu iets eenvoudiger om de achtergrond van bepaalde patronen te begrijpen. En het heeft me ook veel geleerd over mijn eigen reactie en gedachten."

Sophie uit Hilversum

"Naar mijn ervaring heeft het me meer gebracht dan ik ooit had gehoopt: namelijk om me echt levend te voelen en het leven zelfstandig aan te durven."

Marco uit Emmeloord

"Maarten, jij bent goed in staat om een spiegel voor te houden en het denkpatroon om te buigen en een nieuwe route (zienswijze) aan te bieden. Niet altijd even leuk in de nawerking, confronterend om bewust te worden van je overlevingsstrategie en de negatieve denkroutes maar daardoor des te waardevoller. En je doet dit liefdevol. Dank."

Margot uit Huizen

"De coaching van Maarten heb ik als fijn ervaren. Houdt een spiegel voor je wanneer nodig en vraagt goed door. Wat het mij heeft gebracht is dat ik mijzelf meer accepteer en het land waar ik vandaan kom. En daar ben ik erg blij mee."

Dorothé uit Zwolle

"Maarten is een professional die niet bang is om zijn eigen kwetsbaarheid te laten zien om iemand zich te laten openstellen. Heeft waanzinnig veel wijsheid, empathie en compassie. Een hele fijne connectie die sterk is, wat knap is aangezien ik in het begin erg gesloten was. Hij laat je welkom voelen, genoeg oefenen en speelt goed in op situaties. Hij is er voor je, ook als er nog geen officiële afspraak was ingepland. Naar mijn ervaring heeft het me meer gebracht dan ik ooit had gehoopt: namelijk om me echt levend te voelen en het leven zelfstandig aan te durven. Dankjewel!"

Li Ye uit Utrecht

"De coaching heeft mij veel inzicht gegeven in het script dat al vroeg in mijn leven is geschreven en waar ik naar ben gaan leven. Dat was wel even confronterend maar het verklaarde ook veel van mijn gedrag en de keuzes die ik in mijn leven heb gemaakt. Doordat Maarten telkens weer de juiste vragen stelde ben ik steeds meer los gekomen van allerlei patronen in mijn denken en gedrag. Ik weet nu dat ik meer ben dan alleen maar dat afgestane en geadopteerde kind."

Melissa uit Utrecht

"Ik ben blij dat ik mij door Maarten heb laten begeleiden voorafgaande aan mijn rootsreis en ook daarna. Het hele proces heeft veel meer losgemaakt dan ik dacht en het was erg fijn dat ik het met Maarten over alles kon hebben. Daardoor heb ik het hele proces veel bewuster kunnen meemaken zonder dat het allemaal teveel werd voor me."

Joy uit Amersfoort

"Door de coaching van Maarten ben ik anders gaan kijken naar mijn vriend (die geadopteerd is) en snap ik zijn gevoeligheden beter. We kunnen nu makkelijker praten over wat er allemaal bij hem speelt. Erg fijn ook dat ik aparte coaching van jouw vrouw Anne kon krijgen."

Marieke uit Gouda

"Het waren pittige gesprekken die veel bij mij hebben losgemaakt. Ik begrijp mijzelf nu beter en er is beetje bij beetje meer rust gekomen in mijn leven."

Frank uit Utrecht

"Wat een prachtige plek om therapie te krijgen! Het heeft ons echt goed gedaan om, gefaciliteerd door Maarten, weer echt met elkaar te praten. In het dagelijks leven namen we daar eigenlijk te weinig tijd voor."

Eva en José uit Houten

"Ik wist niet dat er zoveel thema's aan mijn adoptie verbonden zijn. Best heftig. Maar het is nu wel een onderwerp geworden waar ik over durf te praten en waar ik mee bezig durf te zijn. Ik ben eigenlijk heel trots op mezelf!. Dankjewel dat je mij in dit proces hebt begeleid!"

Carmen uit Zwolle

"De sessies hebben best veel losgemaakt. Maar het was wel tijd. Ik kan nu beter accepteren wie ik ben en waar ik vandaan kom".

Ricardo uit Zeist

"Sinds ik therapie volg bij Maarten, ben ik steeds meer gaan leven in plaats van overleven. Bij zijn coaching krijg je het gevoel dat je er toe doet, er mag zijn en je gerespecteerd wordt. De persoonlijke benadering, niet continu op de klok kijken of dat je een nummertje bent."

Sya uit Eindhoven

"Mijn man zei eens dat hij zich niet kon indenken hoe het is om geadopteerd te zijn. Hij ging met mij mee naar een partner bijeenkomst van het adoptie atelier. Het was fijn dat hij daardoor mij en mijn adoptie beter kon begrijpen, ook door met andere partners van geadopteerden te kunnen praten. Maar hij kwam in de sessie ook keihard zichzelf tegen. Dat was het bijzondere: tijdens de sessie leerden we van elkaar en heelden we elkaar."

Sascha uit Den Bosch

"Sinds we bij Maarten zijn geweest zijn mijn man en ik weer gaan communiceren met elkaar. We hebben geleerd te luisteren en begrip voor elkaar te hebben. Het heeft onze relatie erg  goed gedaan."

Kim uit Amersfoort

"De gesprekken hebben mij veel rust gebracht, vooral door het inzicht wat hij geeft in adoptie. Voor mij - als partner van een geadopteerde man- is het nu iets eenvoudiger om de achtergrond van bepaalde patronen te begrijpen. En het heeft me ook veel geleerd over mijn eigen reactie en gedachten."

Mirjam uit Eemnes

bottom of page