Het Adoptie Atelier

coaching bij adoptievraagstukken

Het Adoptie Atelier organiseert themabijeenkomsten, workshops en lezingen voor geadopteerden. Doel is om persoonlijke groei te stimuleren, door bewustzijn en acceptatie van de thema's die gerelateerd zijn aan adoptie-problematiek. Dit in een veilige omgeving, samen met lotgenoten en onder leiding van professionele coaches/therepeuten die zelf ook geadopteerd zijn.


Veel geadopteerden vinden het moeilijk om hun worstelingen en levensvragen te delen met anderen. Vaak voelen ze zich onbegrepen en ongehoord. Terwijl er een enorme helende kracht zit in delen.


Wanneer de ander echter ook is afgestaan en geadopteerd valt er een hele hoop ruis weg. Vaak heeft men dan aan één woord genoeg om de ander te begrijpen. Tegelijktijd valt er veel van elkaar te leren. Want iedereen loopt zijn eigen pad en heeft zijn eigen tempo en uitdagingen. Maar de verwantschap die blijft en vormt een mooie basis voor verbinding en onderlinge versterking.


Om deze reden organiseert het Adoptie Atelier bijeenkomsten, workshops en lezingen voor lotverwanten, waarbij de belangrijkste thema's die met afstand en adoptie te maken hebben aan de orde komen. Als deelnemer wordt je hierin geraakt in je eigen proces. Tegelijkertijd maak je onderdeel uit van het groepsproces. Deze activiteiten vinden plaats bij Yurt Meeting, in een yurt op een prachtige landelijke locatie.


Ben je geïnteresseerd? Klik hieronder op de website van BijeenZIJN voor meer praktische informatie of om je in te schrijven! Nog vragen? Van harte welkom om even te bellen of te mailen!

Hieronder vind je de agenda voor 2019. VAN HARTE WELKOM!!


9 mrt :       Themasessie 1: Afstand & Adoptie

mrt (notg):  Workshop Kintsugi

20 apr:       Themasessie 2: Nature & Nurture

mei (notg): Workshop Adoptie & Film

15 jun:       Themasessie 3: Thuis & Thuisloos

juli (notg):  Lezing DNA databanken

31 aug:      Themasessie 4: Adoptie & Patronen

12 okt:       Themasessie 5: Liefde & Verbinding

23 nov:      Themasessie 6: Acceptatie & Groei


Inschrijven? Klik op onderstaande knop: